Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Διθύραμβοι για Μαυροπάνο στην Αγγλία. Φίλαθλοι ζητούν από τον Βενγκέρ να τον βάλει βασικό με Ατλέτικο!

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άφησε… άφωνους τους Άγγλους. Αποθεωτικά άρθρα στον Τύπο και προτροπές στον Βενγκέρ!

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν παρών το απόγευμα της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ. Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» δεν αποκλείεται να κοίταξε με απορία τις συνθέσεις των ομάδων, όταν αυτές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και να αναρωτήθηκε βλέποντας τον παίκτη των αντιπάλων με το νούμερο «Who is Mavropanos?» (κατά το περιβόητο πια «Who is Giourkas» που είχε πει για τον Σεϊταρίδη το 2001 όταν η Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ).

Η απορία σχετικά με τον νεαρό Έλληνα αμυντικό, ο οποίος μόλις πριν από μερικούς μήνες άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για να ενταχθεί στην Άρσεναλ, μπορεί να ήταν γενικότερη… Ο Βενγκέρ είχε πάρει τον Μαυροπάνο άλλη μια φορά σε αποστολή και την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που του έδωσε θέση βασικού…

Οι «Κανονιέρηδες» έφυγαν ηττημένοι από το Μάντσεστερ, αλλά ο Μαυροπάνος ήταν, δίχως καμία υπερβολή, ο μεγάλος κερδισμένος στην ομάδα του. Το μαρτυρούν τα δεκάδες αποθεωτικά άρθρα που υπάρχουν γι’ αυτόν από το πρωί της Δευτέρας στην Αγγλία, η υψηλή βαθμολογία που του έδωσαν οι δημοσιογράφοι, αλλά και τα εξαιρετικά σχόλια που έγραψαν γι’ αυτόν χρήστες του twitter.

δείτε περισσότερα στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected