Κατηγορίες
Basket

Επέστρεψε με…όργια ο Στεφ Κάρι! (vid)

Τι κι αν είχε να παίξει έξι ολόκληρες εβδομάδες, τι κι αν είχε αγωνιστεί καθόλου ως τώρα στα φετινά πλέι οφ;

Ο Στεφ Κάρι είναι ο… Στεφ Κάρι και δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια πράγματα. Όπως αναφέρει το basketa.gr, μπήκε στον αγώνα με τους Πέλικανς στο Όκλαντ 4′.20” μετά την έναρξη του μέσα σε αποθέωση και αμέσως ευστόχησε σε τρίποντο. Στη συνέχεια πέτυχε άλλα πέντε, σκόραρε 28 πόντους και οδήγησε τους Ουόριορς σε νίκη με 121-116, χάρη στην οποία διατηρούν το πλεονέκτημα έδρας και προηγούνται ήδη με 2-0 στη σειρά αυτή των ημιτελικών της Δύσης.

Πολύ καλός ήταν και ο Κέβιν Ντουράντ με 29 πόντους, 7 ασίστ κι ένα κρίσιμο τρίποντο 3 λεπτά πριν από το τέλος, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν βρέθηκε μία ανάσα από το τριπλ νταμπλ (20π., 12ασ., 9ρ.), ενώ έδωσε ομηρικές μάχες και στις δύο πλευρές του παρκέ με τον σταρ της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, Άντονι Ντέιβις.

Ο Ντέιβις είχε 25 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Τζειρού Χολιντέι 24 και 8 ασίστ, ο Ρατζόν Ρόντο 22 πόντους και 12 ασίστ, ενώ όλη η βασική πεντάδα των Πέλικανς σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων, εμφανίζοντας επιθετικό πλουραλισμό. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα με αυτούς τους Ουόριορς, που μετρούν 14 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στα πλέι οφ και βαδίζουν ολοταχώς προς έναν ακόμα τελικό της δυτικής περιφέρειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected