Κατηγορίες
MiniFootball

Ολοκληρώθηκε η προεπιλογή της Ελληνικής ομάδας minifootball

To σημαντικότερο στάδιο προετοιμασίας της Ελληνικής ομάδας minifootball έφτασε στο τέλος του και οι παίκτες που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette unileague τα έδωσαν όλα στις προεπιλογές, προκειμένου να φορέσουν το εθνόσημο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα minifootball που θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. 

Ο προπονητής Αντρέας Ντρένοβα, ο Α’ Βοηθός Γιώργος Μαστάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Πασχάλης Ξανθός είδαν και επεξεργάστηκαν τα δεδομένα από το αστείρευτο ταλέντο των παικτών. Το πρώτο στάδιο προεπιλογής διεξήχθη 19 και 20 Απριλίου στην αθλητική εγκατάσταση All Star στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το camp συμμετείχαν παίχτες οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Gillette  Unileague της  Θεσσαλονίκης.

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στη συνέχεια, στις 26 και 27 Απριλίου στην αθλητική εγκατάσταση Asa Calcetto Sports στο Ρέθυμνο έλαβε χώρα 2ημερο camp στο συμμετείχαν παίχτες από το πρωτάθλημα του Gillette Unileague σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, το οποίος στελεχώνει την Ελληνική Ομάδα Minifootball, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

To τελευταίο στάδιο της α’ φάσης προεπιλογής έλαβε χώρα 2 και 3 Μάιου στην αθλητική εγκατάσταση Soccer park στου Παπάγου με τη συμμετοχή παικτών από το πρωτάθλημα της Αθήνας. Σε αυτά τα τρία camp συμμετείχαν πάνω από 80 ποδοσφαιριστές. Η σκυτάλη τώρα θα δοθεί στο Β’ στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί με τη διεξαγωγή προπονήσεων και φιλικών αγώνων, λίγες μημέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Ελληνικής ομάδας για τη Λισαβόνα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected