Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κ17 του Ολυμπιακού!

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού (0-0 η κανονική διάρκεια και 1-1 η παράταση) στον τελικό του πρωταθλήματος και κατέκτησε τον τίτλο.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, προηγήθηκαν στο 98’ όμως δύο λεπτά πριν το φινάλε του έξτρα χρόνου ισοφαρίστηκαν και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο τυχεροί και επικράτησαν με 4-3 κατακτώντας το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί φορά και πέμπτη συνολικά.

το φιλμ της αναμέτρησης στο football-academies.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (109′ Κοτσιανούλης), Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Μαρτίνης, Γλυνός (101’ Ζαχαράκης), Μούγιος (80’ Μπόνιος), Νικόλης, Μπουλάρι, Φέκκας, Τσακίρης (69’ Γεωργαντής).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Σαντικάι, Σπίνος (91′ Ντοματάς), Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σαμαράς (82′ Ζαγαρίτης), Αθανασακόπουλος (105′ Αναστόπουλος), Τζαβίδας (69′ Ηλιάδης), Σερπέζης (115′ Σιατούνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected