Super League 1 - Μεταγραφές

Ο νέος “σταθμός” του Γιώργου Παμλίδη;

Κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να έχουν καταθέσει πρόταση και στον Ροτζέριο Τουράμ προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Μετά το κομμάτι των ανανεώσεων σειρά παίρνει στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό των μεταγραφών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, ένας από τους παίκτες ο οποίος θα αποκτηθεί από τους Ηπειρώτες είναι ο Γιώργος Παμλίδης. Ο νεαρός επιθετικός που την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Κέρκυρα είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της γιαννιώτικης ομάδας εμφανίζονται βέβαιοι στο ότι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα είναι ο ένας από τους παίκτες που θα καλύψει την μια θέση της επίθεσης, καθώς οι Σολτάνι και Μπερτρά θα αποχωρήσουν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των Χέλκβιστ και Κόντε.

Εκτός όμως από τον Παμλίδη ακόμα ένας παίκτης της Κέρκυρας βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ροτζέριο Τουράμ, με τους ανθρώπους των Γιαννιωτών να έχουν χτυπήσει την πόρτα του.

Ωστόσο το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Κέρκυρα δεν έχει λυθεί ακόμα, κάτι το οποίο θα γίνει μέσα στις προσεχείς μέρες, με τον ίδιο να μην βιάζεται να πάρει την απόφαση του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected