Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στον τελικό των play off ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (φύλλο αγώνα)

Σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε με 2-1 του μαχητικού ΓΑΣ Ροδοχωρίου και προκρίθηκε στον τελικό των play off.

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ τα…χρειάστηκε από τους εξαιρετικούς “κιτρινομπλέ” που προηγήθηκαν στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Κοτζαχρήστου στο 31ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τέρμα του Γιώργου Μπουκλά.

Το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε στην κόψη του ξυραφιού, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω για να έρθει το 89ο λεπτό όταν ο πρώτος σκόρερ της Α1 φέτος, Μάριος Αργυρόπουλος πέτυχε το “χρυσό” γκολ, που δίνει στον “δικέφαλο” το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Νίκη Αγκαθιάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Αθανασιάδης, Μπουκλάς Γ., Μπεκτάς, Κούκλας Αρ., Φωτιάδης, Ζωγράφος, Καρατάσιος, Πατατούκας (68′ Αργυρόπουλος), Πετράι, Καραντουλαμάς (88′ Χαρισούδης)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Τσίλης, Τενεκετζή, Κοτζαχρήστος, Αργυρίου, Μαγγίζης (71′ Κουλιανίδης), Μπρέγκου, Μπουρδάνος (78′ Ρίσσου), Ασλάνογλου, Μουρουζίδης (82′ Πέτγαζλης), Ουέλινγκτον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected