Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Ώρα απολογισμού για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, σε μία ακόμη απόλυτα επιτυχημένη σεζόν κατά την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αγωνίστηκε στα play off και λειτούργησε οργανωμένα την Ακαδημία της.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγο με την οποία καλεί τα μέλη στη Γενική Συνέλευση, στην οποία θα διενεργηθεί ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2017/2018.

Αναλυτικά :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, προσκαλεί τα μέλη του, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου στην Αγία Μαρίνα το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00.

Όσοι θέλουν να γράφουν νέα μέλη στον αθλητικό σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας μπορούν να το κάνουν έως και την ήμερα της πρώτης Γενικης συνέλευση δηλαδή Σάββατο 19 Μαΐου

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Απολογισμός δράσης Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2018
2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2018
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα στις 26 Μαΐου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 οπότε υπάρχει απαρτία με οσοσδήποτε παρόντες.

Το Δ.Σ. απευθύνεται σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους του Μέγα Αλέξανδρου ιδιαίτερα στους νέους να πλαισιώσουν το Σύλλογο με την ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητές του.

Η παρουσία σας, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία και τον προγραμματισμό των δράσεων του συλλόγου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected