Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έχεις Γκριεζμάν, παίρνεις το Europa League! (vid)

Κατέκτησε το τρόπαιο του Europa League η Ατλέτικο Μαδρίτης, που είχε στις τάξεις της έναν…αφηνιασμένο Γκριεζμάν! Μεγάλη ευκαιρία ο Μήτρογλου στο 2-0.

Φαίνεται πως ο θεσμός αυτός της ταιριάζει… «γάντι». Μετά τους νικηφόρους τελικούς του 2010 και του 2012, η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μαρσέιγ έκανε το 3/3 σε τελικούς στη Λυών επικρατώντας με 3-0 και κατακτώντας με εμφατικό τρόπο το τρόπαιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μαδριλένους ήταν ο Γάλλος Αντοίν Γκριζμάν που πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα για την ομάδα του. Από την άλλη η Μαρσέιγ καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα μεμονωμένο λάθος, έχασε λόγω τραυματισμού τον αρχηγό της, ενώ όταν προσπάθησε να αντιδράσει ο Μήτρογλου είδε το δοκάρι να τον σταματά.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σαρ, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Ζαμπό Ανγκισά, Σανσόν, Παγέτ (32′ Μαξίμ Λόπεθ), Τοβέν, Οκάμπος (55′ Ενζί), Ζερμέν (74′ Μήτρογλου).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλκο (46′ Χουάνφραν), ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Σαούλ, Κορέα, Κόκε, Γκριεζμάν (90′ Τόρες), Ντιέγκο Κόστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected