Κατηγορίες
Football League

Βαθμοί “χρυσάφι” για την Αναγέννηση, σε δυσμένεια ο Εργοτέλης!

Νίκη τεράστιας σημασίας για την σωτηρία της πέτυχε σήμερα στο ΔΑΚ η Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατώντας με 2-1 του Εργοτέλη.

Η ομάδα της Καρδίτσας με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδειξε να καθαρίζει το ματς αλλά η μείωση ήρθε στις αρχές του δευτέρου και το ματς μετατράπηκε σε θρίλερ.

Οι κιτρινόμαυροι της Καρδίτσας, παίζοντας και 10 παίκτες στα τελευταίο τρίλεπτο και τις καθυστερήσεις, άντεξαν με νύχια και με δόντια την πίεση των Κρητικών και έκαναν σημαντικότατο βήμα για την σωτηρία τους, που υπό τις φετινές συνθήκες θα μοιάζει με άθλο.

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Εργοτέλης θέλοντας να αιφνιδιάσει και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα της Κρήτης πίεσε αλλά τελικά ήτα αυτή που αιφνιδιάσθηκε, καθώς η Αναγέννηση απορροφώντας τους κραδασμούς του πρώτου πεντάλεπτου βγήκε μπροστά και στην πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στην εστία του Κατσιμήτρου προηγήθηκε στο σκορ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Τζέκος, Ρουσσάκης (20′ Βατουσιάδης), Κωνσταντινόπουλος, Μπιτέλης, Σταματάκης, Σουντουρά, Πλαβούκος (73′ Καραγιάννης), Κονέ, Χαντζάρας (84′ Μπούσδρας),

Εργοτέλης (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Σταματάκος, Τσέλιος, Νικολακάκης (83′ Αγγελόπουλος), Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Ιατρούδης, Μπούζας, Έφορντ (67′ Μανουσάκης), Οικονόμου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected