Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Βασίλης Καστανιώτης για τη Νίκη Βόλου : «Φαβορί η ιστορική ομάδα, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας!»

Ο Βασίλης Καστανιώτης είναι μία ιδιαίτερα γνωστή φυσιογνωμία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, του αντιπάλου της Νίκης Βόλου την Κυριακή (20/5) στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για τη φάση των οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, έχει αγωνιστεί ως αριστερός μπακ 139 φορές στην Α’ Εθνική με τις φανέλες του Εδεσσαϊκού, της Βέροιας και του Εθνικού Αστέρα, ξεκινώντας την καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Επίσης έπαιξε 61 φορές στη Β’ Εθνική και 95 στη Γ’ Εθνική.

Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε στο Magnesiasports για το παιχνίδι της Κυριακής, δείχνοντας τον σεβασμό τους για τη Νίκη, την οποία έχρισε φαβορί.

Συγκεκριμένα σε σύντομη δήλωσή του ανέφερε:

«Στον Μέγα Αλέξανδρο είναι μεγαλύτερος στόχος το Κύπελλο από το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νίκης Βόλου με βάση το όνομά της και την ιστορία της έχει τον σεβασμό μας και θα είναι χαρά μας που θα παίξουμε με μία τόσο ιστορική ομάδα. Χρίζω τη Νίκη φαβορί, αλλά εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνατότητες και θα επιδιώξουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση».

Για την ημαθιώτικη ομάδα δεν αγωνίζονται από τη στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα οι έμπειροι Πετκάκης, Δ. Καφές και Τερζής. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος μέσος Αντώνης Κουκουράκης.