Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Σρνα!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται (σύμφωνα με το Sportime.gr) σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάριο Σρνα.

Ο Κροάτης είναι 36 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα, της οποίας ήταν αρχηγός. Στο Ντόνετσκ ο Σρνα βρίσκεται τα τελευταία 15 χρόνια ενώ θεωρείται ο σύγχρονος θρύλος της Σαχτάρ, με την οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο UEFA, 9 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα και 8 σούπερ καπ.

Συνολικά, έχει καταγράψει μια εντυπωσιακή καριέρα με 493 συμμετοχές, 45 γκολ και 121 ασίστ στη Σαχτάρ ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Εντυπωσιακά τα νούμερα του και με την Εθνική Κροατίας με 134 συμμετοχές με το εθνόσημο, 21 γκολ και 29 ασίστ.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Σαχτάρ Ντόνετσκ τιμωρήθηκε για ανάμειξη σε υπόθεση ντόπινγκ από τον Σεπτέμβριο του 2017, και έκτοτε παραμένει ανενεργός.

Τελευταίο ματς του 36χρονου ποδοσφαιριστή ήταν αυτό στις 13/9/17 για τους ομίλους του Champions League κόντρα στη Νάπολι. Τότε, ο πρώην παίκτης της Σαχτάρ είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 17 μηνών, καθώς βρέθηκε ντοπέ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected