Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μόνο τα τυπικά με Χατσερίντι ο ΠΑΟΚ, “χαλάει” του Σρνα

Ο Εβγέν Χατσερίντι είναι η επιλογή του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Ουκρανός είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες και στη συνέντευξή του στο Metropolis 95.5 και είναι αλήθεια πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Για την απόκτηση του Χατσερίντι υπάρχει κοινή πεποίθηση προπονητή και διοίκησης πως μπορεί να ενισχύσει στα μετόπισθεν τον ΠΑΟΚ σε μια χρονιά που αναμένεται με μεγάλες δυσκολίες και πολλούς αγώνες.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Σαββίδης επιλέγει να κάνει δημοσιεύσεις με το νούμερο 34 που φορά και ο Ουκρανός στην Ντιναμό Κιέβου.

Το ίδιο έκανε και πριν λίγη ώρα προαναγγέλοντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

“Χαλάει” το Σρνα

Η ιστοσελίδα «sportsarena» αναφέρει αρκετές λεπτομέρειες για την περίπτωση του Ντάριο Σρνα που εξετάστηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κροάτης αμυντικός, ήρθε στην Θεσσαλονίκη με παρακίνηση του Λούμπος Μίχελ. Οπως αναφέρουν οι Ουκρανοί ο σημαντικότερος λόγος που χάλασε το deal ήταν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου,ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του έμπειρου δεξιού οπισθοφύλακα.

Τέλος το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ για τις κινήσεις του Λούμπος Μίχελ και πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα στηριχτεί κυρίως στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού Ράζβαν Λουτσέσκου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected