Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει απτόητος ο Σάκης Γκόγκας!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του πως η Δόξα Κάτω Καμήλας θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, θέτοντας ως άμεσο στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Όπως αναφέρει το serressport, οι άγριες διαθέσεις της διοίκησης στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού φαίνονται με το… καλημέρα, καθώς οι «μαυραετοί» έριξαν την πρώτη «βόμβα» στην Επίλεκτη Κατηγορία, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον φορ… σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Πανσερραϊκού και όχι μόνο, Σάκη Γκόγκα!

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής που έχει γράψει την δική του ιστορία κυρίως με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, αλλά και έχοντας από πίσω μία πλούσια καριέρα να επιδείξει, πείστηκε από το πρότζεκτ της διοίκησης του Μιχάλη Μιντζιρίκη και φυσικά και του προπονητή και συμφώνησε να προσθέσει ακόμη μία ομάδα στο βιογραφικό του και αυτή είναι η Δόξα.

Μιντζιρίκης και Γκόγκας έδωσαν τα χέρια, παρουσία και του αντιπροέδρου της ομάδας Δημήτρη Καραγιάννη και ήδη οι αντίπαλοι τσεκάρουν την Δόξα ως μία από τις ομάδες που θα χτυπήσει πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, καθώς ο πήχης μπαίνει ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόγκας αγωνίστηκε πέρυσι στην Γ΄ Εθνική, στην αρχή της σεζόν στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής όπου και σημείωσε 4 γκολ και στην συνέχεια στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, όπου έβαλε άλλα τόσα, ενώ θα αγωνιστεί και πάλι στην Επίλεκτη μετά το πέρασμα του από την Ελπίδα Σκουτάρεως, με την οποία είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ και την άνοδο στην Γ΄ μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected