Αθλήματα

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Κιάτση του Φιλίππου Βέροιας!

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας πραγματοποιήθηκε ο Προκριματικός Αγώνας Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων.

Συμμετείχαν 48 αθλήτριες ηλικίας γενν. τη διετία 2003-2005 και αγωνίστηκαν στο στεφάνι, στη μπάλα, στις κορύνες και στην κορδέλα.

Ο Φίλιππος Βέροιας συμμετείχε στον αγώνα με την Νεάνιδα 1ης χρονιάς, Κατερίνα Κιάτση Αικατερίνη Νεανίδα. Φανερά βελτιωμένη από τη περσινή χρονιά, δουλεύοντας με υψηλές προδιαγραφές και πολύωρες προπονήσεις, είχε εξαιρετική εμφάνιση στο πρόγραμμα με μπάλα και με 13.150 βαθμούς, κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Παράλληλα, με νέα προγράμματα και υψηλότερες απαιτήσεις κατάφερε να παραμείνει στην καλύτερα οκτάδα στο Σύνθετο Ατομικό, αποδεικνύοντας ότι ανήκει στις καλύτερες Νεανίδες Βορείου Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις από την 1η χρονιά της κατηγορίας να έχεις κάποια διάκριση, καθώς αγωνίζεσαι με μεγαλύτερες και πιο πεπειραμένες αθλήτριες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Κατερίνα να αποδείξει το ταλέντο της.

Στο πρόγραμμα της κορδέλας, κατάφερε να συγκεντρώσει 11.750 βαθμούς και να βρεθεί στην 8η θέση και με 48.400 βαθμούς, κατάφερε να πιάσει το όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό Γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” με τη συμμετοχή 87 αθλητριών.

Η Κιάτση άνοιξε την αυλαία του Πρωταθλήματος, μιας και αγωνίστηκε την πρώτη μέρα με τον αριθμό 1! Φανερά αγχωμένη, πραγματοποίησε το πρόγραμμα στο στεφάνι με αστάθεια και λάθη. Στο δεύτερο της όργανο όμως με μπάλα, κατάφερε να βρει τον εαυτό της και να συγκεντρώσει 12.550 βαθμούς που την έφερε στην 8η θέση και στα Τελικά Οργάνων του Πρωταθλήματος.

Με αυτό το επίτευγμα, κατάφερε ως αθλήτρια 1ης χρονιάς από τη Βέροια, να κερδίσει για πρώτη φορά το εισιτήριο για τα Τελικά Οργάνων σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τη δεύτερη μέρα αγωνίστηκε σε πρόγραμμα με κορίνες και κορδέλα πραγματοποιώντας κάποια λαθάκια που την άφησαν εκτός 8άδας.

Τελειώνοντας την αγωνιστική της χρονιά, φανέρωσε το ταλέντο της και με όπλο την σταθερότητα της, άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον στο άθλημα της Ρυθμικής. Οι προπονητές – καθοδηγητές αυτής της επιτυχίας, Κατερίνα Μωϋσιάδου Κατερίνα και Μιχαήλ Γκέρμαν, δήλωσαν ευχαριστημένοι με την αγωνιστική της πρόοδο.

Ο πρόεδρος του τμήματος, Νικόλαος Παπανώτας δήλωσε πανευτυχής για την ανοδική πορεία των αθλητριών του τμήματος του Φιλίππου, μετά και το Χρυσό αλλά και το Χάλκινο μετάλλιο της Ροδούλας Πινακούδη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η σωστή και ποιοτική δουλεία φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected