Κατηγορίες
Football League

Επτά παίκτες αποχωρούν από την Παναχαϊκή!

Άμεσα ξεκινά ο προγραμματισμός στην Παναχαϊκή και όπως προκύπτει από τη σημερινή ανακοίνωση, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν

Οι «κοκκινόμαυροι» ενημέρωσαν πέντε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληγαν ότι δεν θα ανανεωθούν, ενώ διέκοψαν τη συνεργασία τους και με τον Γιώργο Μπούτιβα παρότι αυτός δεν έμενε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, αποτελούν παρελθόν οι Δημήτρης Αγουρίδης (2 συμμετοχές), Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (21 συμμετοχές, 3 γκολ), Διονύσης Μακρυδημήτρης (19 συμμετοχές, 1 γκολ), Νίκος Μπουτζίκος (23 ματς), Λυμπέρης Στεργίδης (22 συμμετοχές, 2 γκολ). Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο γυμναστής, Ηλίας Σορώκος.

Αναλυτικά :

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αγουρίδη Δημήτριο, Αποστολόπουλο Κωνσταντίνο, Μακρυδημήτρη Διονύσιο, Μπούτιβα Γιώργο, Μπουτζίκο Νίκο και Στεργίδη Λυμπέρη καθώς και με τον Γυμναστή Σορώκο Ηλία.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 τους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά τους στην πορεία της Ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected