Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφικό deal με τα αδέλφια Μώκου!

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η στελέχωση του ρόστερ των πρωταθλητών Θεσπρωτίας ενόψει της παρθενικής εμφάνισης στην Γ΄Εθνική.

Όπως αναφέρει το theball, μετά τη συμφωνία με τον Νίκο Κώτσια σειρά πήραν τα δυο αδέλφια Βασίλης και Βαγγέλης Μώκος με το Σούλι Παραμυθιάς να έχει φτάσει μέχρι στιγμής τους εννιά ποδοσφαιριστές.

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα την σεζόν που μας πέρασε φορούσαν την φανέλα του Άρη Πέρδικας.

Ο 25χρονος Βασίλης έχει αρκετή εμπειρία από την Γ΄Εθνική καθώς την τριετία 2013-16 πραγματοποίησε 83 εμφανίσεις (είναι πρώτος σε συμμετοχές στην Γ΄Εθνική με το πλατανόφυλλο με δεύτερο τον επίσης παίκτη της Παραμυθιάς Ντόκο) με την ομάδα του Θεσπρωτού,  σημειώνοντας 3 γκολ. Στην συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό και επέστρεψε πέρυσι στην ομάδα του χωριού του τον Άρη προσφέροντας τα μέγιστα (25 συμμετοχές – 8 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο) στην φετινή πορεία του συλλόγου στην Α1 αλλά και στο κύπελλο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Όσον αφορά το έτερο μεταγραφικό απόκτημα και αδελφό του Βασίλη Μώκου Βαγγέλη, επέστρεψε στο Σούλι Παραμυθιάς, στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ πριν από τρία χρόνια.

Ο 24χρόνος Βαγγέλης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Το 2017 ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 25 γκολ σε 21 παιχνίδια (1,2 γκολ ανά αγώνα) και φέτος στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε «πυροβόλησε» τα αντίπαλα δίχτυα 11 φορές σε μόλις 13 ματς (κάτι λιγότερο από 1 γκολ ανά παιχνίδι), αλλά ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και περιμένει την ευκαιρία που του δίνει η Παραμυθιά για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Στο παρελθόν εκτός από την φανέλα της Παραμυθιάς και του Άρη Πέρδικας έχει φορέσει και τα χρώματα του Αστ. Παραποτάμου αλλά έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected