Γ Εθνική / Τοπικά

Καθοριστικό…σταυροδρόμι για το μέλλον του Πανηλειακού

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Πανηλειακός, ώστε πλέον να αμφισβητείται ακόμη και η συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα Γ Εθνικής!

Όπως αναφέρει το iliaclick, στο σημείο που έχει φτάσει (ξανά) ο ιστορικός σύλλογος της πρωτεύουσας ενός ολόκληρου νομού, αφού τα στελέχη της διοικητικής κίνησης «Πυρσός», που για δύο χρόνια λειτούργησαν την ομάδα, είναι πλέον άκρως προβληματισμένοι με αιτία το οικονομικό θέμα.

Αυτό βέβαια που ταλανίζει ολόκληρο ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουν ήδη αναφερθεί στην έλλειψη ευρύτερης στήριξης γύρω από την ομάδα, με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των ελάχιστων εισιτηρίων διαρκείας και της πολύ μικρής προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο σχεδόν σε όλους τους αγώνες (πλην μόνο δυο – τριών εξαιρέσεων).

Ως τώρα η δυστοκία παραμένει, αλλά και μεγαλώνει, κι ένας επιπλέον βασικός λόγος είναι πως κάποιοι που μετείχαν στην κίνηση “Πυρσός” την τελευταία διετία, αυτό το διάστημα ή έχουν ήδη αποχωρήσει ή εξέφρασαν την πρόθεση να αποχωρήσουν τώρα.

Τη Δευτέρα (18/6) λοιπόν, στις 7.00 το απόγευμα στα γραφεία της Π.Ε.Δ. στον Πύργο (πλησίον κτιρίου Εφορίας) έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί έκτακτη γενική Συνέλευση. Η οποία, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πως θα προχωρήσει διοικητικά η ομάδα στο νέο τοπίο.

Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική τόσο από τους φιλάθλους όσο και από τους φορείς, όπως επίσης και ουσιαστική (σε προτάσεις και ενέργειες), αφενός λόγω του μεγέθους της πιο μεγάλης και πιο ιστορικής ομάδα του Νομού Ηλείας, κι αφετέρου γιατί οι εναπομείναντες στη διοικητική κίνηση περιμένουν να δουν την όποια στήριξη (για να δουν τι θα κάνουν κι αυτοί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected