Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Πακέτο” Πέκα και Λούκα!

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες που έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους στην ομάδα, ο Πανθηραϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που έχει βγει από τα «σπλάχνα» του, τον Γκεντ Πέκα.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ο Πέκα ανήκει στον σύλλογο από πολύ νεαρή ηλικία, ενώ στην ήταν μέλος της ομάδας την πρώτη σεζόν στη Γ΄Εθνική. Πέρυσι, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και έτσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Γκεντ, διακρίνεται για την τεχνική και την ταχύτητα του, ενώ η δύναμη και τα σωματικά του προσόντα τον κάνουν ποδοσφαιριστή που μπορεί πολλές λύσεις στην απαιτητική Γ΄Εθνική. Αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, με τις τελευταίες του παρουσίες να είναι στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, στην ομάδα θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν ο Στάθης Λουκάς.

Οι ανακοινώσεις του Πανθηραϊκού:

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην ομάδα μας ο Γκεντιάν Πέκα.

Ο Γκεν, έγινε μέλος του Πανθηραϊκού το μακρινό 2002, σε ηλικία 12 ετών. Από τότε, πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής του Πανθηραϊκού και πολύ γρήγορα και παρά το νεαρό της ηλικίας του έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Φέτος, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από την περίοδο 2016-2017, κατά την οποία είχε 10 συμμετοχές με τον Πανθηραϊκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Υποδεχόμαστε ξανά τον Γκεν στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Shpati Lluka για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Λούκα, ήρθε στον Πανθηραϊκό το καλοκαίρι του 2014, ενώ τη σεζόν 2015-2016 κατέκτησε με την ομάδα μας το πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων, καθώς και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ακολούθησαν οι χρονιές 2016-17 και 2017-18 κατά τις οποίες είχε 39 συμμετοχές και 3 γκολ, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected