Κατηγορίες
Γενικά

Με τη διαδικασία του…final four ολοκληρώνεται το 4ο Τουρνουά Foot Tennis!

Άνοιξαν οι ουρανοί και σήμερα στην πόλη της Βέροιας, με αποτέλεσμα να κάνει…άνω κάτω το πρόγραμμα του 4ου Τουρνουά Foot Tennis!

Οι σημερινοί ημιτελικοί, που ήταν προγραμματισμένοι για τις 20.00 και 21.00 αντίστοιχα, αναβλήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (η τέταρτη αναβολή φέτος λόγω καιρού!) με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αύριο Τετάρτη που εκ των πραγμάτων είναι η τελευταία ημέρα των αγώνων.

Με τη διαδικασία του κατ επείγοντος λοιπόν και χωρίς πλέον να υπάρχει άλλη λύση (θυμίζουμε πως η Πλατεία έχει δεσμευτεί μέχρι αύριο Τετάρτη καθώς από Πέμπτη ξεκινούν οι εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης) αναγκάζουν τους διοργανωτές να διεξάγουν ημιτελικούς και τελικούς με το σύστημα του final four.

Οι δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 18.15 και 19.00 αντίστοιχα και αντί για τα τρία νικηφόρα σετ, θα ολοκληρωθούν στα δύο και λίγη ώρα αργότερα, οι ομάδες θα πατήσουν και πάλι γήπεδο για να αγωνιστούν στον μικρό και μεγάλο τελικό, με φόντο τη φετινή κούπα.

Οι αγώνες αυτοί θα ολοκληρωθούν επίσης στα δύο νικηφόρα σετ και έπειτα θα ακολουθήσουν οι απονομές και η παράδοση των διπλωμάτων στους διαιτητές των αγώνων.

Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών με το αυριανό πρόγραμμα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected