Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δωματάς ο επόμενος;

Κοντά σε μία μεταγραφή που θα προσθέσει ακόμη περισσότερη ταχύτητα και ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της, βρίσκεται η Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Δωματά.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για την άριστη τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητά του και μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία τις δύο πτέρυγες της επίθεσης. 45 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από τις οποίες τις 24 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2016-17, 76 στη Football League και τρεις στη Super League συμπληρώνουν το πλούσιο βιογραφικό του Γιάννη Δωματά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιγινιακού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (8 συμμετοχές) απ’ όπου αποχώρησε καταθέτοντας προσφυγή για το οφειλόμενα. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μεταπήδησε στον Εθνικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 12 αγώνες και μετείχε στα πλέι οφ ανόδου.

Ο ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση σήμερα με τον Νίκο Ιμεράι και η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα λεπτομερειών που αναμένεται να ξεπεραστούν πολύ σύντομα και ο παίκτης να αποτελέσει ακόμη ένα γρανάζι της κυανόλευκης μηχανής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected