Κατηγορίες
Basket

Η τελετή λήξης της Ακαδημίας του ΑΟΚ Βέροιας (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ της Εληάς «ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» η Τελετή Λήξης Ακαδημιών του ΑΟΚ Βέροιας.

Μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για τους “λύκους” κατά την οποία η ανδρική ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην Γ΄Εθνική κατηγορία, το εφηβικό τμήματα κατετάγη τρίτο στο final four της ΕΚΑΣΚΕΜ και η παιδική ομάδα που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΜ, εκπροσωπώντας την πόλη μας στην προκριματική φάση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Κωνσταντίνος Ηλιάδης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις επιτυχίες των τμημάτων, για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και για το τι θα περιμένουμε για την καινούρια χρονιά.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος, Νικόλαος Κελεπούρης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην λειτουργία των ακαδημιών, ευχαρίστησε τους προπονητές Ηλιάδη Κωνσταντίνο, Καπνά Κωνσταντίνο, Ιωαννίδου Γεωργία, Κελεπούρη Λυδία κάνοντας αναφορά και στην δουλειά του Τούσα Θωμά που για επαγγελματικούς λόγους διέκοψε την άμεση συνεργασία με τον σύλλογο και καλωσόρισε στην οικογένεια του ΑΟΚ τον προπονητή κ. Κασιμίδη Ιωάννη που θα αναλάβει την γενική διαχείριση της Ακαδημίας.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κασιμίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έρχεται σε μία ομάδα που την θεωρεί οικογένεια και ότι μαζί με όλους θα δουλέψει για να επιτευχθούν και οι στόχοι της επόμενης χρονιάς.

Αμέσως μετά δόθηκαν σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής τους και αφού δόθηκε το ραντεβού της επόμενης συνάντησης ευχήθηκαν όλοι ¨ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ¨.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected