Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η παρουσίαση της FC Γιαννιτσά (photos)

Παρουσία πάνω από 150 παρευρισκομένων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας ομάδος ΑΣ (F.C.) Γιαννιτσά που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.

Σε αυτό το πρώτο κάλεσμα, το παρών τους έδωσαν φίλαθλοι και επιχειρηματίες της πόλης ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, αντιδήμαρχοι αλλά και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τους κ.κ. Παπανικολάου και Καστερίδη.

Παρόντες ήταν επίσης Νομαρχιακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ άξιο λόγου ήταν το γεγονός ότι παρόντες ήταν και πέντε πρώην πρόεδροι της Αναγέννησης, οι οποίοι συμμετέχουν στην προσπάθεια και πρόκειται για τους κ.κ. Ιορδανίδη, Κάλτση, Καραογλανίδη Αργυρόπουλο και Λαζόπουλο με τον τελευταίο μάλιστα να συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα.

Την παρουσίαση των σχεδίων της νέας ομάδος έκανε ο αθλητικογράφος και υπεύθυνος τύπου Γ. Χατζηχρήστος, ενώ τον λόγο πήραν και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, που ανάλυσαν τα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Έντονο ήταν το χειροκρότημα όταν πήρε το λόγο ο πρόεδρος κ. Δανιήλίδης, αλλά και οι κ.κ. Πανίδης, Νικολαΐδης, Λαζόπουλος και Φουντουκίδης.

Ανακοινώθηκε επίσης πως το τεχνικό taem θα αποτελείται από τους Δημήτρη Τομπάζη (προπονητή), Μάκη Γαζόπουλο (γυμναστή), Στέργιο Κιούρκα (τεχνικό διευθυντή) και Διονύση Γρηγορόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων).

Από σήμερα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τις πρώτες μεταγραφές, ενώ στόχος είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι κατά μεγάλο ποσοστό ολοκληρωμένο.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected