Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

H eπιστροφή Αργυρίου στον ΦΑΣ Νάουσα, η παραμονή Περηφανόπουλου, Νίκου και οι αποδεσμεύσεις

Πλώρη για τη συγκρότηση του ρόστερ βάζει ο ΦΑΣ Νάουσα, με την πρώτη μεταγραφή και τις ανανεώσεις.

Την κυανόλευκη φανέλα θα φορέσει και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια ο Γρηγόρης Αργυρίου. O 25χρονος (28/05/1993) αμυντικός, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον σύλλογο, αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (8 συμμετοχές, 690 λεπτά, 1 τέρμα), ενώ τη χρονιά ξεκίνησε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές στη Γ Εθνική και ένα γκολ.

Έχει θητεύσει στο παρελθόν και στον ΑΣ Ειρηνούπολης, με μία αγωνιστική παύση ενός χρόνου περίπου όταν μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για επαγγελματικούς λόγους.

Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα ανακοίνωσε επίσης την παραμονή των Νίκου Περηφανόπουλου και Τρύφωνα Νίκου.

Ο εμβληματικός αρχηγός (με το εξωπραγματικό ρεκόρ των 221 συνεχόμενων αγώνων να τον…στοιχειώνει) συνεχίζει ακλόνητος στο ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα για 9η συνεχόμενη σεζόν! Ο 34χρονος (05/07/1984) αμυντικός είχε 27 συμμετοχές φέτος στη Γ Εθνική (2430 αγωνιστικά λεπτά) και ένα τέρμα ενώ παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στα μετόπισθεν, “κιτρινίστηκε” μόλις μία φορά σε όλο το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο Τρύφων Νίκου (29/04/1994, μέσος) παραμένει για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ φέτος είχε 20 συμμετοχές στη Γ Εθνική, με 511 αγωνιστικά λεπτά.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο ΦΑΣ Νάουσα, οι Γρηγοριάδης, Τζημογιάννης, Χατζόπουλος, Τούφας και Κυζιρίδης αποτελούν παρελθόν.

Αναλυτικά :

“Με τις ανανεώσεις της συνεργασίας των ποδοσφαιριστών Νίκου Περηφανόπουλου και Τρύφωνα Νίκου με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ακόμη, συμφώνησε και εντάχθηκε στην ομάδα ο Γρηγόρης Αργυρίου, ο οποίος επιστρέφει στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ μετά από τρία χρόνια, ενώ κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και στον Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου.

Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν χθες (26-6) στα γραφεία του Συλλόγου με τον Πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Μπέκα, το Γενικό Αρχηγό, Γιάννη Γρηγορίου και τον Αντιπρόεδρο, Γιώργο Μπέκα.

Επίσης, αποδεσμεύθηκαν από την ομάδα οι ποδοσφαιριστές: Γρηγοριάδης, Τζημογιάννης, Χατζόπουλος, Τούφας και Κυζιρίδης. Η διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Οι ανανεώσεις και οι προσθήκες ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με στόχο να έχει ολοκληρωθεί το ροστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που προβλέπεται το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.”

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας του ΦΑΣ Νάουσα.

Οι Κάρτες Διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο την περίοδο 2018-2019, η τιμή τους είναι 50 € και η διανομή τους θα γίνεται από μέλη της Διοίκησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected