Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές, δύο ανακοινώσεις!

Μεταγραφικός…οργασμός στον ΑΟ Παλαιόχωρας, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργο Κτιστόπουλου (φωτ. 19/08/1996, μεσοεπιθετικός) από τον Πιερικό και παλαιότερα σε Πανσερραϊκό, Άρη και Πανσερραϊκό, του Σωκράτη Κυριλλίδη (15/06/1998, μεσοαμυντικός) επίσης από τον Πιερικό, πριν σε ΠΑΟΚ και Αιγινιακό αλλά και του Παναγιώτη Αλεξάκη (19 ετών, αμυντικός) από την Αναγέννηση Επανομής και παλαιότερα στην Κ17 του Ηρακλή.

Την ίδια ώρα, στον ΑΟΠ παραμένουν οι Νίκος Παπαδοκωνσταντάκης και Πέτρος Πετράκης.

Οι δύο ανακοινώσεις :

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον Κτιστοπουλο Γιώργο έναν παιχτη που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και ήταν αρχηγός στην Κ 20 και την προηγούμενη χρόνια αγωνιστικε στον Πιερικό στον δεύτερο όμιλο Γ εθνικής, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος!!

Όπως επίσης την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κυριλλιδη Σωκράτη που έχει αγωνιστή σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και αγωνιζόταν την περασμένη χρόνια στον Πιερικό αγωνίζεται σαν αμυντικός χάφ !!

Και τέλος τον Αλεξάκη Παναγιώτη από την Αναγέννηση Επανωμής 19 ετών και αγωνίζεται δεξί Μπακ! Τους καλώς ορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας!!!!».

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπαδοκωνσταντακη Νίκο ένα δικό μας παιδί που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας! Όπως επίσης και την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Πέτρο Πετρακη !! Τους ευχόμαστε καλη ποδοσφαιρική χρόνια!!!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected