Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοινώθηκαν Καλογιάννης και Γεωργακόπουλος

Μεταγραφές για την ΑΕ Ερμιονίδας, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Παναγιώτη Καλογιάννη και Κώστα Γεωργακόπουλου.

Ο 26χρονος (15/03/1992) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΑΠΟ Κερατσίνι, Τριγλία Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΟ Γλυφάδας, Ερμή Κιβερίου, Βύζαντα Μεγάρων, Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Εθνικό Γαζώρου, Ιάσονα Ιλίου και Πανελευσινιακό.

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος (15/02/1999, μεσοαμυντικός) αγωνίστηκε φέτος στον Πανηλειακό, ενώ παλαιότερα θήτευσε στα τμήματα της ΑΕΛ αλλά και στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καλογιάννη.

Ο Παναγιώτης Καλογιάννης είναι 26 ετών (15/03/1992) και αγωνίζεται στην επίθεση.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα του από τον Πανελευσινιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθνικό Γαζώρου ( 15 συμ/2 γκολ) Α.Ο .Γλυφάδα (6 συμ/1 γκολ), Πανιώνιος, Θρασύβουλος (9 συμ) Βύζας, Μεγάρων, Ατρόμητος Πειραιά ( 7 συμ/1 γκολ), Αιγάλεω, Ερμής Κιβερίου ( 19 συμ/3 γκολ), Α.Ο. Γλυφάδα ( 16 συμ/2 γκολ), Τρίγλια Ραφήνας ( 24 συμ/4 γκολ), Κερατσίνι ( 8 συμ/3 γκολ) και Φωστήρας ( 6 συμ/2 γκολ).

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”

“Η Ένωση Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γεωργακόπουλο.

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος είναι 19 χρονών (15/02/1999) αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αργοναύτη Κατακόλου. Τον Ιανουάριο του 2016 έκανε το άλμα για τη Δόξα Ν. Μανολάδας, παίρνοντας αρκετές συμμετοχές σε ηλικία 17 ετών στην Γ’ Εθνική.

Το ταλέντο και οι ικανότητες του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη Λάρισα, η οποία τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς τον απέκτησε υπογράφοντας μαζί του επαγγελματικό συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας. Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-20 της Λάρισας και την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με τον Πανηλειακό.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”

Φωτογραφία του χρήστη Ενωση Ερμιονίδας.

Φωτογραφία του χρήστη Ενωση Ερμιονίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected