Γ Εθνική / Τοπικά

Υπάρχει…σφυγμός στην Ασπίδα Ξάνθης!

Φως στο τούνελ φαίνεται πως εμφανίστηκε για την Ασπίδα Ξάνθης, που μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνίας για το αν η ομάδα θα κατέβει τελικά στη νέα Γ’ Εθνική ή όχι, τελικά βρέθηκε άκρη και ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα πήγαν καλά στη Γενική Συνέλευση της ομάδας και μάλιστα ο Απόστολος Πασλάκης γνωστοποίησε στην υπόλοιπη Διοικούσα Επιτροπή πως θα επιστρέψει κανονικά και θα βοηθήσει την ομάδα στην πορεία της στη Γ’ Εθνική. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η κίνηση της παραίτησης του Απόστολου Πασλάκη από την προεδρία της ομάδας πριν λίγο καιρό δεν είχε άλλο σκοπό από το να ενεργοποιήσει τους «Ασπιδαίους» και να βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που θα γίνει τη νέα σεζόν με τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική.

Έτσι, ο κόουτς Χρήστος Σαμαράς μπορεί έστω και με κάποια καθυστέρηση να ξεκινήσει πλέον τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ήδη από καιρό έχει γίνει κρούση σε κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες της ομάδας, από όλες τις θέσεις μάλιστα, ώστε να παραμείνουν τη νέα σεζόν και φαίνεται μάλιστα πως έχουν συμφωνήσει ήδη. Από κει και πέρα πλέον αναμένονται κι άλλες ανανεώσεις, αλλά και οι μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα για να ενισχυθεί ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected