Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστρέφει ο Φύτρος

Η αποχώρηση του Μάρκου Φύτρου από τον Πανθηραϊκό μετά από τρία χρόνια συνεχής παρουσίας στο σύλλογο ήταν από τις ειδήσεις του καλοκαιριού, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ταυτιστεί με τις επιτυχίες που είχαν σημειώσει οι “κυανόλευκοι” τα τελευταία χρόνια.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός που έχει θητεύσει σε αρκετά και ιστορικά σωματεία είχε πάρει την απόφαση του, με τον ίδιο να αλλάζει ομάδα φέτος το καλοκαίρι όχι όμως και νησί.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, η Θύελλα Καμαρίου είναι ο επόμενος σταθμός που θα συνεχίσει την καριέρα του ο ικανότατος άσος, με τον ίδιο να επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του, που ήταν ο λόγος που είχε επιστρέψει στη γενέτηρά του.

Το γεγονός ότι το Καμάρι είναι ο τόπος καταγωγής του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να μετακινηθεί στους φετινούς νταμπλούχους Κυκλάδων, βάζοντας πριν από μερικές ημέρες την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Θα πρέπει να τονίσουμε, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Πανθηραϊκός εξέφρασαν με τον καλύτερο τρόπο την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές και έληξε μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα.

Ο γεννημένος στις 27 Μαϊου του 1986 έχοντας θητεύσει σε Άγιαξ Ταύρου, Πανθηραϊκό, Θήβα και Αγία Παρασκευή θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στη… φαρέτρα του Κώστα Μιχάλη, με το Φύτρο χωρίς αμφιβολία να ανεβάζει την ποιότητα της Θύελλας Καμαρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον μέσο Μάρκο Φύτρο.

Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από τρία χρόνια που αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. Πανθηραϊκού.

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου καλωσορίζει τον Μάρκο και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα μας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected