Κατηγορίες
Basket

Βασίλης Σπανούλης…2019!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε στο λιμάνι της καρδιάς του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους ερυθρόλευκους – “Δεν κάνω κουμάντο, είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού”, είπε ο Σπανούλης μετά την συμφωνία

Ακριβώς όπως το λέει εκείνο το τραγούδι… «Μα που να πάω που σ’ αγαπώ τόσο πολύ». Ο Σπανούλης θα παραμείνει στην ομάδα που αγάπησε και έγινε σημαία και έμβλημά της. Μετά από μια μαραθώνια συνάντηση σχεδόν 4 ωρών με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία των επιχειρήσεων των διοικητικών ηγετών του Ολυμπιακού ο «V-Span» ανανέωσε τον… γάμο του με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο”.

Σπανούλης: «Λένε ότι κάνω κουμάντο στον Ολυμπιακό, αλλά είμαι στρατιώτης του»

Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως είναι… στρατιώτης της ομάδας κι όχι κάποιος που κάνει κουμάντο σ’ αυτήν!

Αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, κι έξω από τα γραφεία της «Arcadia», ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: «Δεν γινόταν αλλιώς, μετά από τόσες επιτυχίες και αποτυχίες που είχαμε, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα να επανέλθουμε στην κορυφή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους για όλα αυτά που έχουν κάνει. Δεν υπάρχουν πολλοί πρόεδροι στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι’ αυτό κάνω ο,τι μπορώ για να τους ανταποδώσω. Οι σχέσεις μας είναι οικογενειακές. Μες στο γήπεδο, όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, αλλά με το μπάτζετ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν κάνει τέτοια πράγματα».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο γιατί άργησε να ολοκληρωθεί το ραντεβού: «Όπως είπα και πριν, οι σχέσεις μας έχουν ξεπεράσει το αθλητικό πλαίσιο και έχουν περάσει στο ανθρώπινο. Μιλήσαμε για αρκετά πράγματα».

Όσον αφορά στη διάρκεια του συμβολάιου του, τόνισε: «Δεν έχει σημασία. Όταν είσαι οικογένεια, κάθεσαι, συζητάς και τα βρίσκεις σε ένα λεπτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η διάρκεια του συμβολαίου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο του ξεκαθαρίζοντας πως αυτός είναι δουλειά προπονητή: «Ο ρόλος μου πρέπει να είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Ά κι αν υπάρχουν κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κι αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω-ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected