Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Δεν πτοήθηκε από το “ναυάγιο” Μπάτχα η ΑΕΛ, ανακοίνωσε δύο μεταγραφές!

Μπορεί να μην προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Ιντρίζ Μπάτχα, ωστόσο η ΑΕΛ κινήθηκε άμεσα στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Οι “βυσσινί” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Χρήστο Γρομητσάρη (10/02/1991, αμυντικός) από την Κέρκυρα και τον 23χρονο (06/02/1995) Κοσοβάρο μεσοεπιθετικό Σουάντ Σαχίτι, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σκεντέρμπεου.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα. Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας».

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Suad Sahiti.

O Sahiti είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,79 και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκεντερμπέου, στην οποία μέχρι χθες ήταν αναντικατάστατο μέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε και 8 συμμετοχές στα προκριματικά και τους ομίλους του Europa League, στο οποίο η Σκεντερμπέου την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected