Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κι άλλος Ημαθιώτης στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Μετά τους Γιώργο Νικόλτση και Μπάμπη Πετράκο, η νεοφώτιστη ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Παπατζίκου!

Ο 30χρονος (20/12/1987) αμυντικός με καταγωγή από τη Βέροια θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Χανίων, που έχουν ξεκινήσει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Μακεδονικό στη Γ Εθνική, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Αναγέννηση Επανομής, Νίκη Βόλου, Εορδαϊκό, Βέροια και Νίκη Πολυγύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας, που συνεχίζει με μεθοδικότητα και οργάνωση να συμπληρώνει το παζλ για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Μακεδόνα ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παπατζίκου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Μακεδονικού.

Αυτή θα είναι η τρίτη… στάση στην Κρήτη για τον 31 ετών αμυντικό, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία από τον Α.Ο. Χανιά, ως μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι και τα πλέι οφ ανόδου στην Α’ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΟΦΗ.

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος είναι «γεμάτος» από παραστάσεις και εμπειρία σε Β’ και Γ’ Εθνική και αναμένεται να είναι ένα ακόμη κομμάτι που θα δέσει την άμυνα της ομάδας μας.

Ποιος είναι

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος γεννήθηκε στη Βέροια και ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομών της «βασίλισσας του Βορρά», αγωνιζόμενος και στην ανδρική ομάδα.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στη Νίκη Πολυγύρου και η επιστροφή στην ομάδα της Βέροιας, απ’ όπου πήρε μεταγραφή για την Επανωμή.

Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε με τους κιτρινοπράσινους, καθώς θα ακολουθούσαν άλλες δύο, με ενδιάμεσους σταθμούς πρώτα τον Εορδαϊκό και μετά τη Νίκη Βόλου.

Η τρίτη και τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Επανωμή ήταν και αυτή που τον έφερε στον Α.Ο. Χανιά, όπου έπαιξε για δύο χρόνια και ήταν από τους παίκτες πρώτης επιλογής.

Επόμενος σταθμός επίσης στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, για να ακολουθήσει η επιστροφή στη Μακεδονία για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Τελευταία ομάδα του αυτή του Μακεδονικού.

Συνολικά στην καριέρα του, αν και αμυντικός, έχει πετύχει εννέα γκολ, με 101 εμφανίσεις στη Football League, εννέα στο Κύπελλο Ελλάδος και εννέα σε πλέι οφ.

Είναι τέλος χαρακτηριστικό πως στην καριέρα του έχει δεχθεί μόλις ένδεκα κίτρινες κάρτες, ενώ έχει αποβληθεί μόλις μία φορά.

Αλέξανδρε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected