Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα ερυθρόλευκα και ο Μαργαρίτης!

Μπαράζ  μεταγραφών στον Ολυμπιακό Βόλου, που ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του!

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος βρέθηκε στον Βόλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του δελτίο.

Ο 21χρονος (17/03/1997) μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Παναρκαδικό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΟ Χανιά και Ακαδημία Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου «χτίζει» ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας, την τριετία 2013-2016 αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, την περίοδο 2016-17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με 18 συμμετοχές, ένα γκολ και 3 ασίστ.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected