Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ηλιάδης ο επόμενος!

Μετά τους Φαμπίνιο και Νικολόπουλο, ο Αστέρας Ιτέας εντάσσει στο δυναμικό του και τον Θεοχάρη Ηλιάδη.

Ο 21χρονος (05/09/1996) αμυντικός με καταγωγή από την Κατερίνη, έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε ΝΠΣ Βόλος, Budissa BautzenBudissa Bautzen (Γερμανία) και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Πρόεδρος κ.Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Ηλιάδη.

Ο Ηλιάδης είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει με τις αποδόσεις του να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της κατηγορίας κάτι που τον έκανε «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες, με τον ίδιον όμως να επιλέγει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα Ιτέας (μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στην Γ Εθνική ενώ έχει αγωνισθεί και στην Γ Γερμανίας)

Μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνισθεί : Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γ’,Budissa Bautzen Γ Γερμ., Ν.Π.Σ. Βόλος Γ’ και Πιερικό Γ’.

Ο Πρόεδρος κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.»