Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκίνησαν τα…βάσανα στον ΑΟ Υπάτου. Το ρόστερ των πρωταθλητών η προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια (photos)

Το… «ταξίδι» της στο, νέο για αυτή, πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ξεκίνησε η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου.

Η πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Βοιωτίας της σεζόν 2017-2018 ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα, 16 Ιουλίου) την προετοιμασία της για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έγινε το πρωί (08:00’) στο δημοτικό στάδιο της Θήβας.

Εκεί, ο Κώστας Παρθενίου και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν τους παλιούς, αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να ξεκινήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Αφού έγιναν από αρμόδιο «συνεργείο» που βρέθηκε στον χώρο οι αιμοληψίες για τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και αφού διανεμήθηκε ιματισμός, στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι από το ρόστερ της ομάδας της σεζόν 2017-2018 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Βοιωτίας έχουν παραμείνει ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Καρανάσος, οι αμυντικοί: Γιώργος Οικονομόπουλος, Νίκος Ευθυμίου, Ρόνι Καράι, Στάθης Παπαχαραλάμπους, Πάρις Δούμουρας, οι μέσοι: Κώστας Δέδες, Δημήτρης Καραμέρης, Γιάννης Γκαράνης, Αχιλλέας Κατσογιάννης, Γιώργος Πέππας, Τριαντάφυλλος Μίχος και οι επιθετικοί: Κώστας Σπανός, Carlos Eduardo Bombana (Cadu), Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Μάριος Βάθης.

Αποκτήθηκαν: Ο 24χρονος, Θηβαίος, επιθετικός, Νίκος Αργυρίου, ο 27χρονος, μεσοαμυντικός, Αλέξανδρος Βελέτης, ο 26χρονος, επιθετικός, Λεωνίδας Κωστούλας, ο 29χρονος, τερματοφύλακας, Νίκος Μπαμπανιώτης, ο 28χρονος, αριστερός αμυντικός, Σπύρος Λάμπρου, ο 24χρονος, αμυντικός μέσος, Παναγιώτης Ταυταρίδης και ο 20χρονος, Θηβαίος, επιθετικός, Γιάννης Αποστόλου.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Τάσος Μπαμπανιώτης.

Το δεύτερο και «βασικό» στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή «3-5 πηγάδια» της Νάουσας (προπονητικό κέντρο του “Naoussa Mountain Resort”) από τις 30 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας» που θα αποτελέσει και την έδρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

δείτε φωτογραφίες στο starsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected