Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Απέκτησε Αντωνίου ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Μία ακόμη μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που μετά τους Μοσχόπουλο, Ιορδανόπουλο και Αραμπατζή, ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αντωνίου.

Ο 24χρονος (19/01/1994) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Αγκαθιάς (15 συμμετοχές, 9 γκολ), με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Ημαθίας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Αστέρα Ρεθύμνου, ΑΟ Ψηλορείτη, ΑΟ Σπηλί και Ρεθυμνιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αντωνίου.

Ο 24χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, πρώην ομάδα του προπονητή μας Τάσου Χουρσουζίδη και έρχεται στην ομάδα μας για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και σε ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Κρήτης όπως τον Ρεθυμνιακό, το Σπηλί, τον ΑΟ Ψηλορείτη και τον Αστέρα Ρεθύμνου καθώς σπούδαζε στο Ρέθυμνο.

Η περσινή αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στην Αγκαθιά με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής και πανηγύρισε την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική παρέα με τους Μοσχόπουλο και Ιορδανόπουλο με τους οποίους θα είναι και την φετινή χρονιά συμπαίκτης, στην ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected