Super League 1

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο φιλικό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στο «AFAS Stadion» από την ισχυρότερη και πιο έτοιμη Άλκμααρ, Πιτ Πιεμπονγκσάντ παρόντος! Συγκεκριμένα και οφθαλμοφανή τα προβλήματα του «τριφυλλιού».

Τα γκολ για τους Ολλανδούς σημείωσαν οι Μποαντού και Φράιντεϊ, εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία των «πράσινων» που βρίσκονται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας τους κι έδωσαν το πρώτο τους φιλικό.

Κινδύνεψε σε δύο φάσεις, ισάριθμα γκολ δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο όπου παρατάχθηκε με 3-4-3 και τον σχηματισμό που ο Γιώργος Δώνης δοκιμάζει στην προετοιμασία που διεξάγεται στο Χίλζε. Ο Διούδης αγωνίστηκε βασικός τερματοφύλακας, με τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Οικονόμου στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Κάτσε, Δώνης, με τους Κουλιμπαλί και Ινσούα να βρίσκονται στα «φτερά» κι εμπρός οι Μουνιέ, Ρεγκάκος και Χατζηγιοβάνης αποτέλεσαν τη γραμμή κρούσης.

το φιλμ του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

Άλκμααρ (Γιον φαν ντεν Μπρομ): Μπιζότ, Σβένσον, Φλάαρ, Ούβεγιαν (Σαβαστάνο), Μίντζσο, Τιλ, Χατζηδιάκος, Σέντγιενς, Μποαντού (75’ φαν Ράιν), Ιντρίσι, Φράιντεϊ (Χασάνι).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Κολοβέτσιος (80’ Κουντουριώτης), Οικονόμου (71’ Οικονομόπουλος), Γιόχανσον (63’ Θεοχάρης), Ινσούα (46’ Μαυρομάτης), Κάτσε (46’ Τζανδάρης), Δώνης (46’ Στάικος), Κουλιμπαλί (71’ Αποστολάκης), Μουνιέ (57’Χαντζάρας), Ρεγκάκος (63’ Πίσπας), Χατζηγιοβάνης (57’ Μπουζούκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected