Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καρέ μεταγραφών στο νησί!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Διαγόρας Ρόδου.

Οι νησιώτες απέκτησαν τους Γιώργο Γούλα (08/07/1994), επιθετικός από τον ΑΟ Λουτράκι, Θανάση Γερόλυμο (φωτρ. 13/12/1995), ακραίος αμυντικός από τον Εθνικό, Γιώργο Κρητικό (24/08/1992), αμυντικός επίσης από τον Εθνικό και Νίκο Φυλακτό (21 ετών) τερματοφύλακας από τον Παλληνιακό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη σημαντική προσθήκη στην ποδοσφαιρική του ομάδα, του ικανού επιθετικού Γεωργίου Γούλα. Ο 24χρονος Ξανθιώτης (γενν. 8/7/1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την ομάδα Κ20 της Ξάνθης, αγωνίστηκε διαδοχικά στον Π.Α.Ο Κρουσώνα, στην Επισκοπή και στον Ιάλυσο Ρόδου. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Α.Ο. Λουτρακίου. Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει τον παίχτη στο ιστορικό σωματείο και του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες».

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Γερόλυμου. Είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και η προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Εθνικός Πειραιώς. Παλαιότερα έπαιξε με τη φανέλα της Α.Ε. Νίκαιας. Η διοίκηση του «γηραιού» του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κρητικού, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, θωρακίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αμυντική του γραμμή. Ο Κρητικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Ρότσα, μετέπειτα βρέθηκε στις Ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, στον ΠΑΟ Ρούφ, στον Ατρόμητο Πειραιώς και στον Ιωνικό. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εθνικού. Η οικογένεια του Διαγόρα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες».

«Τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Φυλακτό Νικόλαο ενέταξε στο δυναμικό του ο Γ.Σ. Διαγόρας. Ο Φυλακτός θα υπερασπιστεί το τέρμα της ομάδας στη Γ’ Εθνική κι έρχεται από την ομάδα του Παλληνιακού, ενώ παλαιότερα αγωνιζόταν στην Ατλαντίδα. Η διοίκηση του ‘’γηραιού’’ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία, σωτήριες αποκρούσεις και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected