Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Μαρή και Γκλώτσο το Αιγάλεω

Την απόκτηση του Μιχάλη Μαρή ανακοίνωσε το Αιγάλεω.

Ο 30χρονος (04/05/1988) μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ιωνικό, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Μανδραϊκό, Αστέρα Μαγούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Παναχαϊκή, Καλαμάτα και Αγία Παρασκευή.

Παράλληλα, έγινε γνωστή και η προσθήκη του 19χρονου (11/10/1998) τερματοφύλακα Δημήτρη Γκλώτσου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕ Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Μιχάλης Μαρής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την Διοίκηση του Α.Ο Αιγάλεω.

Ο 30χρονος (04/05/1988) αμυντικός έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου και κύριο χαρακτηριστικό του γνώρισμα στον αγωνιστικό χώρο είναι η Δύναμη και η Μαχητικότητα ενώ πρόκειται και για έναν εξαιρετικό χειριστή της μπάλας.

Τελευταίος σταθμός η Προοδευτική, ενώ έχει συμμετοχές σε Ατρόμητο, Αιγάλεω, Καλαμάτα, Βύζα Μεγάρων και Αστέρα Μαγούλας, Παναχαϊκή, Αχαρναϊκό και Ιωνικό.

Τoν καλωσορίζουμε στην οικογένειά του Α.Ο. Αιγάλεω και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!».

“Το Δ.Σ του Α.Ο Αιγάλεω είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτριου Γκλώτσου από την ΑΕ Ηρακλείου.

Ο 20χρονος (11/10/1998) ανερχόμενος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες την φετινη χρονιά με την ομάδα του Ηρακλείου. Τoν καλωσορίζουμε στην οικογένειά του ΑΟ Αιγάλεω και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected