Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Πλατανιά στην Καλαμάτα!

Παρελθόν για τον Πλατανιά θεωρείται ο Δημήτρης Κασωτάκης. Μάλιστα, νέος προορισμός στην καριέρα του είναι η Καλαμάτα στη Γ’ Εθνική, των Γιάννη Χριστόπουλου και Κώστα Παγανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Κασωτάκης φεύγει έτσι από τον Πλατανιά, παρότι θα μπορούσε να έχει μια θέση στο ρόστερ της Φούτμπολ Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι ο Λασιθιώτης τερματοφύλακας είχε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα δύο παιχνίδια της περσινής σεζόν στη Σούπερ Λιγκ όπου πήρε την εντολή να αγωνιστεί. Τα ματς αυτά ήταν απέναντι σε Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κασωτάκης ανέφερε αρκετές φορές στον Πλατανιά τι θα γίνει με το θέμα του, δείχνοντας ότι ήθελε να παραμείνει, ωστόσο δεν έλαβε τελικά ενημέρωση, με συνέπεια να πάρει την απόφαση και να συμφωνήσει με την Καλαμάτα, όπου βρίσκεται ήδη κιόλας εκεί. Από την άλλη, ίσως ο Πλατανιάς έχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητα για την τριάδα των τερματοφυλάκων τη νέα σεζόν και σε αυτήν όπως αποδεικνύεται δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα ο Κασωτάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected