Κατηγορίες
Super League 1

Ήττα με ευρύ σκορ για τον Ολυμπιακό (vid)

Το χειρότερο του αγωνιστικό «πρόσωπο» παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην ήττα 4-0 από την Γκενκ στο τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκαν με πολλά προβλήματα στην άμυνά τους, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Βέλγοι, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα αρχίσει σε λίγες μέρες.

Οι Πειραιώτες, στο τελευταίο τους φιλικό επί βελγικού εδάφους, ξεκίνησαν με… ενέργεια το παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο… μισό, παρουσιάστηκαν «μπλοκαρισμένοι» δίνοντας την ευκαιρία στην Γκενκ να πάρει μία εύκολη νίκη. Οι Τροσάρ (30’, 66’ πεν.), Μαλινόφσκι (34’) και Ζεγκρόβα (76’) οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Γκενκ (Φιλίπ Κλεμέν): Βούκοβιτς, Ουρόνεν, Ντεβάεστ, Αϊντόο, Μαέλε, Μπέργκε, Μαλινόφσκι, Ποζουέλο, Τροσάρντ, Ζεγκρόβα, Σαμάτα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (80’ Κούτρης), Φετφατζίδης (46’ Ποντένσε), Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ).

δείτε τα γκολ ΕΔΩ
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected