Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πενταρέ μεταγραφών για την…ασταμάτητη FC Γιαννιτσά!

Δύο μέρες πριν την “πρώτη” για τη νέα σεζόν, η FC Γιαννιτσά ανακοίνωσε πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές!

Οι νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική απέκτησαν τους Δήμο Καλπακίδη (08/07/1999, αμυντικός) από τον ΠΑΟΚ Δαμιανού, Ραφαήλ Ζαμίδη (14/07/1998), μέσος από τη Νίκη Καλής, Φώτη Τσιλογλανίδη (16/02/2000, μέσος) από τη Δόξα Μανδάλου, Λεωνίδα Λεοντιάδη (4/7/1998, τερματοφύλακας) από την Κ20 του ΟΦΗ και Παύλο Σταυρίδη (φωτ. 02/08/1999, μεσοεπιθετικός) από τον Μακεδονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Πέντε νέες προσθήκες ταλαντούχων παικτών πραγματοποίησε ο υπέρ-δραστήριος μεταγραφικά ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ μετά από τα ηχηρά ονόματα που ανακοίνωσε, πρόσθεσε στο ρόστερ του άλλους 5 νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, με το ποδοσφαιρικό μέλλον να τους ανήκει, ποδοσφαιριστές που έχουν δυνατότητα να έχουν λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα μια που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους.

Πιο συγκεκριμένα απόκτησε τους: Ραφαήλ Ζαμίδη, 19 ετών, μέσο που ξεκινησε ποδοσφαιρικά από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και έχει στεφθεί πολλές φορές πρωταθλητής με την συγκεκριμένη ομάδα και στον νομό Πέλλας και στην Θεσσαλονίκη, βασικό μέλος των μεικτών ομάδων Πέλλας, ο οποίος αγωνίστηκε μετά την Ακαδημία, στον Εθνικό Γιαννιτσών και από ένα εξάμηνο στην ΠΑΕ Λάρισα Κ20, Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Καλής.

Δήμο Καλπακίδη από τον ΠΑΟΚ Δαμιανού, ένα παιδί που ξεχώρισε πέρσι, 18 ετών ηταν μέλος της μεικτής Πέλλας και αγωνίστηκε επίσης Ν. Μυλότοπο, Φίλιππο Γ., και Καρυωτισσα
Φώτη Τσιλογλανίδη ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και τα 2 τελευταία χρόνια έπαιξε στο Μάνδαλο. επίσης πολύ ταλαντούχο παιδί, Λεωνίδα Λεοντιάδη, τερματοφύλακα από το Μάνδαλο που έχει αγωνιστεί στην Καλή, το Μάνδαλο και στην Κ20 του ΟΦΗ και τον Παύλο Σταυρίδη (2-8-1999), δεξί μπακ που ξεκίνησε από Ηρακλή, και έχει αγωνιστεί σε Άρη Θεσσαλονικης, Βέροια και Μακεδονικό.

Η ομάδα έχει κλείσει τον κύριο όγκο των μεταγραφών για την φετινη περίοδο, όμως το “κερασάκι” στην τούρτα πάντα μπαίνει τελευταίο, έτσι ακόμα 3 ηχηρότατες μεταγραφές αναμένονται μέχρι τέλος του μήνα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected