Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ο Δήμος Συμπεθέρης στα κυανόλευκα!

Οι μεταγραφές των Βοργαζίδη, Τουλουμτζή, Παπαδόπουλου και Γραμματικού δεν ολοκλήρωσαν τις κινήσεις του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας το φετινό καλοκαίρι.

Άλλωστε, όταν πέσει στο…τραπέζι μια περίπτωση όπως αυτή του Δήμου Συμπεθέρη, ο κάθε νοήμων “ποδοσφαιράνθρωπος” του νομού θα το συζητούσε, πόσο μάλλον αν έβρισκε πρόσφορο έδαφος, να επιδίωκε τη συμφωνία!

Αυτό έγινε σήμερα με τους “κυανόλευκους”, που εντάσσουν στο δυναμικό τους τον 35χρονο (06/04/1983) ποδοσφαιριστή, από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία και με συμμετοχές σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (πρωταθλητής και κυπελλούχος μέσα σε δύο χρόνια με τους “πράσινους”), ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό και Βέροια.

Μάλιστα, οι κινήσεις του Μέγα Αλέξανδρου δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στα σκαριά βρίσκονται τρεις μεταγραφές, η μία εξ αυτών για τη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μια ακόμη μεταγραφή από το πάνω…ράφι για τον Μέγα Αλέξανδρο μας!

Ο Μέγας Αλέξανδρο δυναμώνει ακόμη περισσότερο με τη μεταγραφή ενός πολύ έμπειρου και ικανού ποδοσφαιριστή του Δήμου Σημπεθέρη.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας για να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Μέγα Αλέξανδρο στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Ο 35χρονος (06/04/1983) με θητεία σε ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό και Βέροια με τα τελευταία δυο χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το μεταγραφικό deal του Μέγα Αλέξανδρο που απόκτησε τον Δημο Συμπεθερη και από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος κ ΚαλαιτζΊδης Ανδρέας και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην ομάδα μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική σεζόν,υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected