Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κούκλας και Μωραΐτης στο Πλατύ!

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που ενισχύεται ενόψει της συμμετοχής του στην Α Ερασιτεχνική.

Πρόκειται για τους Άγγελο Κούκλα και Δημήτρη Μωραΐτη, οι οποίοι συμφώνησαν με τους ανθρώπους των “πρασίνων” και αναμένεται να ενισχύσουν τη μεσοαμυντική γραμμή τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (22/01/1992), μέσος ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 23 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Ρούβα, Μακροχώρι, ΑΕ Κεφαλλονιάς και Ατρόμητο Διαβατού.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι 27 ετών (25/03/1991), ακραίος αμυντικός με πολυετή θητεία στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και παλαιότερα σε ΑΕ Καβασίλων, Μακεδονικό Πλατάνου και Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άγγελου Κούκλα, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ το ξεκίνημα της σεζόν 2016/2017 τον βρήκε στην συμπολίτισσα ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο 25χρονος (22/01/1992) μέσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο παρελθόν σε Ρούβα, Μακροχώρι, ΑΕ Κεφαλλονιάς και Ατρόμητο Διαβατού.

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άγγελου Κούκλα και του Δημήτρη Μωραΐτη. Ο Άγγελος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως μέσος και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Νίκη Αγκαθιάς(Δ’ εθνική), ΑΣ Ρούβας(Δ’ εθνική),Μακροχώρι(Γ’ εθνική),ΑΟ Κεφαλονιάς,Ατρόμητος Διαβατού,ΑΕ Αλεξάνδρειας,ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Άρη Παλιοχωρίου.

Ο Δημήτρης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, Μακεδονικό Πλατάνου, ΑΕ Καβασίλων και Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στους δύο ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected