Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ο Αστέρας Τριποτάμου!

Η μεταγραφή του Γιώργου Αντωνιάδη, ήταν μόνο η αρχή για τον φιλόδοξο φέτος Αστέρα Τριποτάμου.

Οι πρωταθλητές της Γ Ερασιτεχνικής, που θα αγωνιστούν φέτος στη Β κατηγορία, προχώρησαν σε τέσσερις ακόμη προσθήκες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Ο λόγος για τους Βασίλη Μπίρνα, Βαγγέλη Μπουρδάνο, Στέλιο Δήμου και Θανάση Μπουρδάνο (φωτ) οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ιορδανίδη και συμφώνησαν για την επερχόμενη σεζόν.

Ο πρώτος είναι 24 ετών (30/05/1994), αμυντικός που τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Τριλόφου. Ο αρχηγός των “πρασίνων” έπαιξε και στα 14 παιχνίδια της φετινής σεζόν και μάλιστα όλα 90λεπτα, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΣ Πατρίδας και Ακαδημία Βέροιας.

Ο Βαγγέλης Μπουρδάνος είναι 15 ετών (13/01/2003), αμυντικός από την Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του νομού.

Ο Στέλιος Δήμου είναι 23 ετών (23/07/1995), μεσοεπιθετικός που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Θανάσης Μπουρδάνος είναι 21 ετών (14/04/1997), ιδιαίτερα ταχύς μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (αγωνίστηκε για 2.5 χρόνια) και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 24 συμμετοχές και 5 γκολ. Παλαιότερα έπαιξε σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ατρόμητο Διβατού και στα τμήματα υποδομής της Βέροιας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected