Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και ο Γιάννης Γκούμας στο Ύπατο

Μεταγραφών συνέχεια στον ΑΟ Υπάτου, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική ως πρωταθλητής της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ο Γιάννης Γκούμας είναι το επόμενο μεταγραφικό deal της ομάδας, με τον 30χρονο (07/06/1988) μεσοαμυντικό να υπογράφει στο συμφωνητικό για την επόμενη σεζόν.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Παναιγιάλειος (25 συμμετοχές στη Football League) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Κισσαμικό, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Παναιγιάλειο, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Ερμή Αραδίππου, Βύζαντα Μεγάρων, ΑΟ Θήβα και Δάφνη Ερυθρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα.

Ο Γκούμας είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Παπαμιχαήλ, έχει ένα γυιό 2,5 ετών και τον επόμενο μήνα περιμένει το δεύτερο παιδί του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Θήβα και έπαιξε στη συνέχεια σε ΑΟ Πλαταιών, Δάφνη Ερυθρών και Θήβα στη Δ’ Εθνική.

Στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμη, σε Βύζαντα Μεγάρων (Football League 2 και Football League), Κέρκυρα (Super League), Ερμή Αραδίππου (Α’ Κύπρου), Παναιγιάλειο, Α.Ο. Χανιά (Football League), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική, άνοδος σε Football League) και Κισσαμικό.

Την χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο (Football League).

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι δυνατός, υγιής και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους!

Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!”

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected