Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ντύνεται στα κυανοκίτρινα ο Αρφαράς

Έτοιμος να επιστρέψει στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να αγωνιστεί για λογαριασμό του Φοίβου Κρεμαστής είναι ο Νίκος Αρφαράς, σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports.org.

O 23χρονος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πάτρα, λόγω σπουδών φέρεται να έχει συμφωνήσει με την διοίκηση των «κυανοκίτρινων» και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην σημερινή πρώτη προπόνηση. Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας είχε αγωνιστεί για αρκετές ομάδες, μεταξύ άλλων τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, τον Άρη Πατρών, την Θύελλα Πατρών και τον Πήγασο Μπεγολακίου. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Αναγέννηση Πατρών με την οποία κατάφερε να τερματίσουν στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας όντας εκ των κορυφαίων παικτών της.

Πιο συγκεκριμένα, σε 24 παιχνίδια του πρωταθλήματος σκόραρε 14 τέρματα, ενώ σε 4 του κυπέλλου πέτυχε 6. Αναμφίβολα, η παρουσία του αναμένεται να δυναμώσει αισθητά τον Φοίβο, αφού πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή με έφεση στο γκολ. Ο Αρφαράς αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Διαγόρα με τον οποίο είχε αγωνιστεί και στην ομάδα νέων της Β’ Εθνικής.

φωτ. news12.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected