Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Μακροχωρίου για τη σεζόν 2018/2019 (photos)

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 23/7 η προετοιμασία του Μακροχωρίου για τη σεζόν 2018/2019.

Ο προπονητής της ομάδας, Γρηγόρης Ηλιάδης και ο γυμναστής Γκόραν Γκουζιγιάν έχουν αναλάβει την αγωνιστική και σωματική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, ενόψει μιας ακόμη δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Το SportsUp έδωσε το παρών στη σημερινή τρίτη κατά σειρά προπόνηση της ομάδας, στην οποία βρέθηκε σύσσωμη η νέα διοίκηση με επικεφαλή τον νέο πρόεδρο, Γιάννη Μηνά.

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου και όπως θα δείτε στις δηλώσεις του (το βίντεο σε επόμενη ανάρτηση), δηλώνει ιδιαίτερα περήφανος που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τη νέα χρονιά.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Γρηγόρης Ηλιάδης αναφέρθηκαν στη φιλοσοφία της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την εμπιστοσύνη σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν λείπουν και οι πιο έμπειροι οι οποίοι είναι αναγκαίοι βεβαίως σε μια τόσο απαιτητική κατηγορία.

Στη σημερινή προπόνηση έδωσαν το παρών 19 ποδοσφαιριστές, ενώ απουσίαζαν οι δύο τερματοφύλακες (Θεοδοσιάδης και Συμεωνίδης) που πήραν τη σχετική άδεια από τη διοίκηση όπως και ο Μιχάλης Τσιφλίδης.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν επίσημα και τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Μακροχωρίου, ενώ όπως θα δείτε στις δηλώσεις του προέδρου Γιάννη Μηνά, γίνεται αναφορά και για την αλλαγή του εμβλήματος του συλλόγου.

Όσον αφορά τέλος τα φιλικά, αυτά που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής είναι με τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος (4/8 εκτός), με Φίλιππο Μελίκης (13/8 εκτός) και Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (18/9 εκτός)

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected