Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Τρέχει” για τις μεταγραφές, “κλεισμένοι” Τρακάκης και Μπεσσής

Από τον “άσο” φαίνεται να ξεκινά η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Πάμισου Μεσσήνης καθώς Τάσος Τρακάκης (φωτ) και Παναγιώτης Μπεσσής θα αποτελέσουν τα πρώτα αποκτήματα!

Όπως αναφέρει το Sport365, oι δυο γκολκίπερ βρέθηκαν την Τετάρτη στο γήπεδο Αγ. Νικολάου και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων των πρασίνων Δημήτρη Χατζή.

Μάλιστα, μαζί τους ήταν και δυο ακόμη υπό δοκιμή τερματοφύλακες, ο 23χρονος (04/09/1995) Ανδρέας Μάνος που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναρκαδικό και Παναργειακό και ο 17χρονος (3/7/2001) Βαγγέλης Καπατσώρης, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει περάσει από Καλλιθέα και Φωστήρα.

Στο μικροσκόπιο του Κώστα Κλάδη βρέθηκαν ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. Ο Άλμπερτ Μανουτσαριάν, ο οποίος είναι εξτρέμ 19 ετών Αρμένιος και αγωνιζόταν στην U21 της Άαλμποργκ στην Δανία και ο στόπερ Σαλίφ Τραορέ από το Μάλι.

Στην πρόγραμμα που έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Κλάδη και του συνεργάτη του Στάθη Βανικιώτη, πήραν ακόμη μέρος οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Γιάννης Μωράκης, Γιώργος Οικονομόπουλος, Σωτήρης Δημητρακόπουλος, Θόδωρος Κατσιβαρδέας, Γιώργος Αριστομενόπουλος και Νεκτάριος Θοεδωρακάκης.

Στο πρώτο ραντεβού των Νησιωτών για τη νέα σεζόν έδωσε το παρών ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος τρέχει ήδη τον σχεδιασμό αλλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες παραπέμποντας στην “πρώτη” του ερχόμενου Σαββάτου, όπως και ο Δημήτρης Φλέσσας, στενός συνεργάτης του χρηματοδότη Βασίλη Σιδηρόπουλου.

Στο γήπεδο Αγ. Νικολάου ήταν και ο Γιώργος Πετρουλάκης ο οποίος τα είπε με τους Μπίσα και Λαθύρη όπως και οι Νίκος Δρακόπουλος, Τάκης Φιλόπουλος. Επίσης, παρών στα δοκιμαστικά ήταν ο Χρήστος Λάμπρου προπονητής τερματοφυλάκων, επικεφαλής και υπεύθυνος της σχολής Athens Goalkeeper Academy

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected