Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στο ρόστερ του Πανηλειακού

Συνεχείς είναι οι επαφές για την αύξηση σε πρώτο πλάνο και την ολοκλήρωση σε δεύτερο, του ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Όπως αναφέρει το iliaclick, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως τώρα εντάξει με μεταγραφές τέσσερις παίκτες, τους Δημήτρη Τσίγκρηλα, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Διονύση Καταβάτη, Ραφαήλ Καρακίτσο, ενώ έχει ανανεώσει με τους, Γιάννη Σωτηρόπουλο, Γιάννη Καπετανάκη, Διονύση Πλαστουργό, Στάθη Μπουρνέλη, Κωνσταντίνο Κατελούζο, Γιώργο Βουργουντζή, Γιώργο Γιαννακόπουλο, Αλμπέρτο Πρέντι, Δημοσθένη Γεωργίου.

Δηλαδή έως τώρα έχει 13 παίκτες στο ρόστερ του και ψάχνει για 11-12 ακόμη, προκειμένου ο τεχνικός Γιώργος Λαγός (φωτ) να δουλέψει με 24-25 παίκτες σύνολο.

Οι περσινοί εκτός Νομού παίκτες, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Σούλης, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, έχουν ήδη αποχωρήσει.

Σε ότι αφορά άλλες περιπτώσεις, ο Ντίνος Νικολόπουλος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για εξεύρεση ομάδας Β’ Εθνικής ως πρώτη του προτεραιότητα αυτό το διάστημα, ο Τζούλιαν Σέχου που γι’ αυτόν έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΣ Γιάννινα, εξαρτάται στο μεγαλύτερο βαθμό κι από την ηπειρωτική ομάδα για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν, ο Γιάννης Κολόκας εξετάζει και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά κι εργασιακά θέματα σε σχέση με το τι γενικότερα θα κάνει ποδοσφαιρικά τη νέα σεζόν, ενώ με τον Δημήτρη Χατζηστάμου δεν έχει ακόμα επιτευχθεί κάποια συμφωνία στο οικονομικό.

Στο περυσινό ρόστερ και στον δεύτερο γύρο υπήρχαν κι οι αφοί Ασημακόπουλοι (Κώστας και Θανάσης) που είναι στρατευμένοι αυτό το διάστημα.

Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του Πανηλειακού με τον Νίκο Δαβουρλή και έτσι ο έμπειρος αμυντικός μέσος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη τοπική ομάδα όπως αναμένεται. Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας, ο Δαβουρλής επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία καθώς και τους φιλάθλους, για τη συνεργασία που είχαμε στο διάστημα της παρουσίας μου. Παράλληλα ευχαριστώ θερμά τον γιατρό της ομάδας μας, ορθοπεδικό κ. Νίκο Τερζόπουλο. Εύχομαι ολόψυχα ο Πανηλειακός να πετύχει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», επεσήμανε ο Ηλείος παίκτης.

Όσον αφορά τη συνέχεια των κινήσεων για τον Πανηλειακό, αυτή περιλαμβάνει δυο μέτωπα. Από τη μια υπάρχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις που εξετάζονται με Ηλείους παίκτες εντός Νομού. Από την άλλη το κομμάτι της – απαραίτητης όπως τελικά φαίνεται, αν και αρχικά στόχος ήταν να αποφευχθούν λόγω του μειωμένου μπάτζετ – μεταγραφικής ενίσχυσης και με κάποιους παίκτες εκτός Νομού (κυρίως δυο – τρεις περιπτώσεις από Αχαία, που εξετάζονται κυρίως από τον τεχνικό Γ. Λαγό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected