Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Κυανόλευκοι” οι Σταματούκος και Παλαιολόγος

Δύο προσθήκες ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εύβοιας, απέκτησε ο ΑΟ Χαλκίς.

Ο λόγος για τους Γιάννη Σταματούκο (10/10/2000) επιθετικός από τον Όλυμπο Γυμνού και Βασίλη Παλαιολόγο (17 ετών, επιθετικός) από τον Λήλαντα Βασιλικών, που έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σταματούκο που προέρχεται από την ομάδα του Όλυμπου Γυμνού, στην οποία ευχόμαστε καλή τύχη στην αγωνιστική της περίοδο 2018-2019 και την ευχαριστούμε για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή της. Ο 18χρονος Ιωάννης Σταματούκος(10-10-2000) συμμετείχε πέρυσι στην ομάδα του Όλυμπου Γυμνού, αγωνίστηκε σε 30 αγωνιστικές σημειώνοντας 9 γκολ και 8 ασίστ. Καλωσορίζοντας λοιπόν τον ταλαντούχο αυτό παίχτη στην ομάδας μας, του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής, ευτυχισμένος και επιτυχημένος στους επικείμενους αγώνες που θα συμμετέχει στο πλευρό του Α.Ο.Χ.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Βασίλειο Παλαιολόγο που προέρχεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, στην οποία ευχόμαστε καλή τύχη στην αγωνιστική της περίοδο 2018-2019. Ο ποδοσφαιριστής μας μεγάλωσε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, συμμετέχοντας στα τμήματα U14 & U16. Πέρυσι μεταγράφηκε στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ όπου σημείωσε 20 γκολ, συμμετέχοντας σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της Α.Ε.Λ. Επενδύοντας σε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του νομού μας, του ευχόμαστε να είναι υγιής, να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του στην ομάδα μας, με το σήμα της Αρέθουσας στο στήθος».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected