Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου και ο Ρόκο!

“Γεμίζει” ακόμη περισσότερο το ήδη ισχυρό ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν σήμερα (29/7) την απόκτηση του Φλάβιο Ρόκο, που είναι ο τρίτος για τη φετινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Γιώργο Τουλουμτζή και Βαλάντη Κουτρουλιά που κάνει το…δρομολόγιο Άγιος Γεώργιος-Αγία Μαρίνα.

Ο 26χρονος (28/09/1991) μέσος, με κύριο χαρακτηριστικό το δυναμικό του παιχνίδι αλλά και το πάθος με το οποίο αγωνίζεται, είχε 20 συμμετοχές και 4 τέρματα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΟ Λεβάντε, Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Ηρακλή Άσπρου, Ατρόμητο Διαβατού, Φίλιππο Μέσης, ΑΕΠ Βέροιας και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε συμφωνία με τον Φλάβιο Ρόκο ήρθε πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου κ Καλαιτζίδης Ανδρέας, προσθέτοντας στο φετινό ρόστερ ένα ακόμα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο 27 χρόνος (γενν. 28/9/91) μεσοεπιθετικός έχει παραστάσεις και από την Γ΄Εθνική, με την ομάδα του Α.Ο Λεβάντε.

Έχει αγωνισθεί επίσης και στην Βέροια, A.E.Π.Βέροιας (Δ Εθνική) ,Φίλιππο Μέσης, Ατρόμητο Διαβατού, Άσπρο Πέλλας, Άτλας Ζερβοχώριου, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και το Δ.Σ καλωσορίζουμε τον Φλάβιο στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected